Ammattilaiselta ammattilaiselle - Tarinoita yli 200 kouluttajakumppanin verkostolta

Yleinen

Hyvä myynnin ammattilainen

Vuoden viimeiset kuukaudet ovat menossa ja aika käy vähiin tämän vuoden tavoitteiden täyttämiseksi. Paine on kova. Tekemistäsi mitataan vain saavutettujen tavoitteiden pohjalta. Oletko päässyt tavoitteisiin, ylittänyt ne vai jo luovuttanut niiden osalta?

Luovuttaminen nyt vuoden viimeisellä neljänneksellä ja valmistautuminen seuraavan vuoden aloittamiseen on sama kuin koripallojoukkue ei saapuisi enää kentälle viimeiselle neljännekselle. Oletko nähnyt sitä tapahtuvan? Tuskinpa.

Olen valmentanut vuosien kuluessa johdonmukaisesti yrityksiä, johtoa, yritysten omistajia ja myyntiä huomaamaan, ettei koskaan ole ole liian myöhäistä saavuttaa asetettuja tavoitteita. Jos olet jo nyt ajatellut, ettei tavoitteisiin päästä niin tuskin pääsetkään. Toimit juuri sen mukaan mitä ajattelet.

Kun muutat ajattelua niin, että vielä se on mahdollista niin malli tarttuu koko myyntitiimiin ja muuhunkin henkilöstöön. Ja kun vielä teette oikeita asioita oikeaan aikaan niin teillä on vielä tänä vuonna erinomaisen hyvä mahdollisuus saada lisää kauppaa, saavuttaa tavoitteet, tehdä lisää tulosta ja rahaa!

Tehdäksesi sen, sinun on 100%:sti sitouduttava oikeaan tekemiseen. Samalla innolla ja sisukkuudella kuten aloitat aina uuden vuodenkin.

Julkaisin käsikirjan vuoden lopun ja ensi vuoden alun myynnin kiihdyttämiseen. Siinä tosi monta hyödyllistä vinkkiä. Samalla työmäärällä parempi tulos. Pääset lataamaan kirjan tästä.

Aloita nyt paneutumalla tähän käsikirjaan. Katso strategiat läpi löytääksesi viimeisten hetkien mahdollisuudet, kuinka voit nopeuttaa ja lyhentää myyntisykliä ja tehostaa myyntiä huippusuorituksiin. Valitse niistä niin monta kuin haluat.

Sitten! Just Do It! Heti!

Voit siis istua alas ja olla tekemättä mitään. Keskittyä pikkujouluihin, annat ajankulua, pelaat loppumattomia toimistorutiinipelejä jne…

TAI – voit lopettaa vuoden huipputuloksiin ja aloittaa uusi vuosi ilotulitukseen!

Varmista 2019 menestys Huippumyyntivalmennuksella. Nyt vuoden loppuun -50% vain 475 €. Liity mukaan TÄSTÄ!

Mitä teetkin niin lähtölaskenta loppuvuoteen on menossa koko ajan.

Veli Inget KM

Veli Inget

Kirjoittaja on myynnin ja valmennuksen ammattilainen. Pitkä oma myynti- ja myyntijohto ura ja kokemus antavat pohjan myynnin todelliseen maailmaan. Vankka pedagoginen koulutus, KM, takaa valmennusten viennin käytännön työhön ja tuo huipputulokset. 100% tyytyväisyystakuu.

Huippumyynti Akatemia on yksi yli sadasta Oppian kouluttajakumppanista. www.myyntivalmennus.fi

Lue myös:
Myynnin valmennus verkossa
Näin kiihdytät myynnin vauhtiin loman loputtua – 10 vinkkiä
7 askelta tehokkaampaan myyntivalmennukseen