Ammattilaiselta ammattilaiselle - Tarinoita yli 200 kouluttajakumppanin verkostolta

Verkko-oppiminen

Myynnin valmennus verkossa

Olen valmentanut myyntiorganisaatioita ympäri Suomea ja voin sanoa, että myynnin verkkovalmennus on tärkeä ja ratkaiseva osa myyntitiimin menestykselle. Seuraavassa kerron miksi yhä enemmän ja enemmän yritykset hyödyntävät verkkovalmennusta

Uudet myyjät voivat aloittaa valmennuksen välittömästi

Yksi yritysten kohtaama iso ongelma on miten perehdyttää uusi myyjä jo olemassa olevaan porukkaan ja sen myyntitapaan. Ottamalla käyttöön myynnin verkkovalmennuksen uusi myyjä voi välittömästi alkaa perehtymään, oppimaan ja toteuttamaan tehokasta myyntitapaa.

Se eliminoi turhan ajankäytön, ns. hukkatyön, koska heti tehdään oikeita asioita niin kuin huippumyyjät tekevät. Heti tuloksellista myyntityötä, mikä siivittää edelleen yritystä eteenpäin ja kasvuun. Se on erittäin suuri hyöty kaikille yrityksille.

Olemassa oleva myyntitiimi voi käyttää ajan tehokkaasti. Näin mennään kohti jatkuvan parantamisen toimintatapaa – se takaa menestyksen

Myynnin verkkovalmennus ei hyödytä vain uusia myyjiä vaan myöskin jo olemassa olevaa myyntitiimiä. Myyntihenkilöt ovat useinkin kiireisiä omissa toimissaan ja aina selitellään, ettei meillä ole aikaa valmennukseen ja niin edelleen. Mutta jos on asennetta ja halua kehittää omia myyntitaitoja niin aina löytyy aikaa, vaikka tunti kerrallaan. Ja kun valmennus on verkossa 24/7 niin voit hyödyntää nuo tunnit tehokkaasti myynnin parantamiseen. Se antaa lisää draivia, lisää myyntiä. Ja on erittäin motivoiva elementti itse kunkin oman työn kehittämiseen.

Maantieteellisesti ympäri Suomea olevat myyntitiimit voivat samanaikaisesti kehittää myyntitaitojaan

Yrityksillä on omaan tuotteeseen ja/tai palveluun liittyviä tapoja toimia. Ajetaan sisään uusia myyntiin ja asiakashallintaan liittyviä sovelluksia, luodaan uutta toimintatapaa. Verkossa se on erittäin kustannustehokasta. Ei tule matkustamiseen, majoitukseen ja tuottavan työajan menetykseen liittyviä kuluja.

Kaikki tieto ja osaaminen samassa paikassa

Olemme työstäneet valmennuksien aikana yrityksen toimialaan ja tuoteportfolioon erinomaisesti sopivia tehokkaita työkaluja. Kuten tehokkaat ja toimivat kysymykset, vastaväitteet ja niiden tulokselliset ratkaisut, parhaat kaupanpäätöstavat jne. Sen jälkeen niitä on helppo edelleen kehittää ja jalostaa. Ja tietenkin yrityksen uusille myyntihenkilöille se on ratkaisevan tärkeä tietopankki.

Se auttaa myös yleiseen myynnin haasteeseen, jopa ongelmaan miksi jotkut myyvät paremmin kuin toiset. Nyt kun tietoa jaetaan ja se on kaikkien saatavilla niin se on kaikkien hyödynnettävissä. Ja auttaa ja siivittää yhteiseen kasvuun.

Mitä pitää ottaa huomioon kun etsit ja valitset myynnin verkkovalmennusta

Kun olet etsimässä myyntitiimisi tarpeisiin parhaiten sopivaa verkkovalmennusta niin on olennaisen tärkeää huomioida seuraavia asioita. Ensiksi mikä on tarjoajan tausta? Onko tekijänä ja valmentajana kokenut myynnin ammattilainen? Mikä on hänen pedagoginen tausta ja pätevyys? Jaetaanko valmennuksessa vain tietoa vai onko siellä menetelmät ja harjoitteet kuinka ne viedään hyödyntämään jokapäiväistä myyntityötä ja auttamaan kasvussa? Tarjoaako valmennus myynnin psykologiaan mitään apua? Sillä loppukädessä kaikki on kiinni siitä, mitä korvien välissä tapahtuu ja miten niitä asioita käsitellään. Ja tietenkin se, että valmennus on hyödynnettävissä kaikilla mobiilialustoilla. Se auttaa tuottavaan ajankäyttöön.

Huippumyynti Akatemian Huippumyyntivalmennus verkossa 24/7

Meillä Huippumyynti Akatemiassa on omaa myynti- ja valmennuskokemusta ja tietotaitoa lähes kolmen vuosikymmenen ajalta. Päävalmentaja Veli Ingetillä on erittäin vahva ja menestyksellinen ura IT-alan myynnin ja johtamisen parissa. Yliopistotason pedagoginen pätevyys ja lukuisat Suomessa ja ulkomailla käydyt myynnin, johtamisen valmennukset ja koulutukset takaavat tekemisen korkean tason ja tuottavuuden. Me autamme myyntitiimejä saamaan maksimaalisen hyödyn valmennuksistamme.

Nyt syyskuun ajan huikea kampanjamme: Huippumyyntivalmennus norm. 950,- nyt vain 475,- €. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Riskitön, 100% tyytyväisyystakuu!

Veli Inget KM

Veli Inget

Kirjoittaja on myynnin ja valmennuksen ammattilainen. Pitkä oma myynti- ja myyntijohto ura ja kokemus antavat pohjan myynnin todelliseen maailmaan. Vankka pedagoginen koulutus, KM, takaa valmennusten viennin käytännön työhön ja tuo huipputulokset. 100% tyytyväisyystakuu.

Huippumyynti Akatemia on yksi yli sadasta Oppian kouluttajakumppanista. www.myyntivalmennus.fi