Ammattilaiselta ammattilaiselle - Tarinoita yli 200 kouluttajakumppanin verkostolta

Johtaminen, Lean

Onnistunut etäkoulutus

Olen parin vuoden aikana osallistunut erilaisiin etänä pidettäviin koulutuksiin, ja havainnut että useimmiten ne ovat melko uuvuttavia. Jotta näin ei olisi, kirjasin omia havaintojani siitä, miten koulutuksista saadaan innostavampia, sekä ei niin uuvuttavia. Oheisilla metodeilla olen saanut pitämistäni koulutuksista erinomaista palautetta.

  • Koulutustapani on hyvin vuorovaikutuksellinen ja pyrin aina keskustelemaan osallistujien kanssa mahdollisimman paljon. Uskon vahvasti vuorovaikutuksen voimaan.
  • Sisällytän koulutukseen työryhmätyöskentelyä sekä chatin välityksellä pidettäviä aktivoivia tehtäviä tai kysymyksiä.
  • Pidän lyhyitä taukoja vähintään kerran tunnissa. En koskaan pidä koko päivän koulutuksia, vaan jaan pitkät koulutukset kahden tai korkeintaan neljän tunnin päittäisiin jaksoihin.
  • Esitysmateriaalini pitää sisällään vähän tekstiä ja paljon puhetta tukevaa kuvallista materiaalia sekä videoita. Pyrin puhumaan riittävän hitaasti ja tauttomaan puhetta, jotta kuulijat voivat tarvittaessa esittää kysymyksiä.
  • Kysyn aina palautetta koulutuksen päätteeksi, palaute on lahja!

Mikäli kiinnostuit, niin osallistu toiminnan jatkuvaan kehittämisen tähtäävään Lean-lentoon kurssilleni, joka suoritetaan joustavasti kahden tunnin jaksoissa. Näin ollen opiskelu hoituu sujuvasti työpäivän ohessa.

Tutustu koulutukseen ja ilmoittaudu täällä!

Terveisin,
Kaitsu

 

 

 

 

 

 

Kai Mäenpää
Toimitusjohtaja / LEAN-valmentaja / DI
Lean Thinking