Ammattilaiselta ammattilaiselle - Tarinoita yli 200 kouluttajakumppanin verkostolta

Oman osaamisen kehittäminen

Yritykset elävät myynnistä – jokainen asiantuntija on myyjä

Myynnin osaamisen ja toimintojen merkitys korostuu tänään entisestään erityisesti asiantuntijabusineksessä. Myös Oppia.fi oppimisen verkkokauppa tarjoaa nyt myynnin ja myynnin johtamisen ammattilaisten valmennukset asiakasyrityksilleen.

Monimutkaisten ratkaisujen, kuten yritysohjelmistojen tai palvelukokonaisuuksien hankinta, ei ole koskaan ollut helppoa. Suuri tiedon määrä, laaja hankintaan osallistuva sidosryhmäjoukko ja valtava määrä vaihtoehtoja saa yhä useamman hankintaprosessin venymään.

Myyntiorganisaatio on yksi jokaisen yrityksen kriittisistä toiminnoista, sillä se tuo rahaa taloon. Ostamisen ja B2B-myynnin maailma on muuttunut radikaalisti viime vuosien aikana. Asiantuntijoilla on entistä suurempi rooli palveluiden ja tuotteiden myynnissä. Asiakkaat odottavat asiantuntemusta, näkemyksiä ja aitoa lisäarvoa myyvältä osapuolelta. Myyntijoukkueen on paitsi kyettävä toimimaan aina parhain keinoin myyntitilanteissa, myös pystyttävä osoittamaan oman palvelun tai ratkaisun hyödyt asiakkaan ja asiakkaan asiakkaan liiketoiminnan kannalta. 

Suurin muutos on siinä, että asiakkaan ostomatkalle on päästävä mukaan alusta saakka. 

B2B-palveluliiketoiminnassa digitalisaatio ja uusi teknologia mahdollistavat erityisesti myyntiprosessin alkupään automatisoinnin. Henkilökohtainen myyntityö ei ole koskaan ollut tärkeämpää. Suurin muutos on siinä, että asiakkaan ostomatkalle on päästävä mukaan alusta saakka. 

Myynnin ja myyntitoimintojen osaaminen ja arvostus ovat kivijalka kannattavalle kasvulle. Mercuri International on toiminut jo 50 vuoden ajan suomalaisten yritysten myynnin osaamisen hyväksi. Myynnin asiantuntijatalona myös Mercuri International ottaa käyttöön uusia myyntikanavia ja valitsi siksi Oppia.fi:n kumppanikseen.

”Oppia.fi on erittäin toimiva ja mielenkiintoinen konsepti. Oppia.fi on käytännössä näyttänyt, kuinka osaamisen kehittämisen myynti ja hankinta on mullistunut viimeisen kahden vuoden aikana. Oppia.fi – oppimisen verkkokaupassa yhdistyvät kokemuksemme myynnin kehittämisestä, rautaiset asiantuntijamme ja digitaalinen ostamisen helppous”, kertoo Marko Majamäki Mercuri International Oy:stä. 

”Osaavat ihmiset ovat Suomen menestyksen edellytys. Työelämän murros, eriarvoistuminen, monikulttuurisuuden kasvu, digitalisaatio ja globalisaatio haastavat työelämän tulevaisuuden. Haluamme Oppiassa tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti osaamisen kehittämiseen liittyviä palveluita yhdestä samasta, tutusta paikasta”, sanoo Oppia.fi-palvelua tuottavan Wakaru Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Kuosmanen.

Oppimisen verkkokauppa yhdistää yhdellä tehokkaalla liiketoimintamallilla ja puitesopimuksella yritysten ammatillisen koulutushankinnan niin suomalaisen kuin kansainvälisen koulutustarjonnan. Oppia.fi-palvelun kautta osaamisen kehittämisen palveluita on hankittu jo yli 5 miljoonan euron arvosta.

“Oppia.fi näyttää käytännössä, kuinka alustatalous toimii ja muokkaa koko koulutustoimialaa. Kumppani- ja asiakasmäärämme kasvavat kovaa vauhtia”, sanoo Kuosmanen ja jatkaa: “Solmimme viikoittain lisää maailman helpoimpia osaamisen kehittämisen puitesopimuksia ja mukaan liittyy myös joka viikko useita uusia Oppiakumppaneita. Mercurin rautainen osaaminen myynnin kehittämisestä ja heidän avoin valmennustarjonta on erinomainen lisä jo yli 1000 kurssimme joukkoon.”

Tutustu myynnin ammattilaisten tarjontaan Oppiassa:

Mercurin tulevat valmennukset
Mercurin maksuttomat asiantuntijawebinaarit (kuunneltavissa myös jälkitallenteena):
Asiantuntija on ylivertainen liikevaihdon tekijä
Kasvun johtaminen – varmista oma osuutesi markkinan kasvusta

Yritysfaktat:

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvuun keskittynyt konsultointi- ja valmennusyritys. Olemme erikoistuneet yritysten tulosten parantamiseen; kehitämme asiakasyritystemme myynti- ja asiakastyötä, johtamista, asiakaspalvelua, sisäistä yhteistyötä (vuorovaikutus, tiimityö) sekä toiminnan ja työskentelyn prosesseja ja tukitoimia. Suomessa olemme toimineet vuodesta 1968 lähtien. Taking Sales To A Higher Level!

Oppia.fi – Oppimisen verkkokauppa tarjoaa parhaat kurssit parhaaseen hintaan, jotta kaikki voisivat oppia. Tarjolla on yli 1.000 kurssia yli 100 eri koulutustoimittajalta. Koulutusten aihepiirit kattavat johtamisen, myynnin, kehittämisen hallinnon, projektit, prosessit, palvelut ja IT-kurssiin niin loppukäyttäjille kuin IT-ammattilaisille. Monimuoto-oppiminen mahdollistetaan tarjoamalla luokkakursseja, tapahtumia, verkkokursseja, etäopetusta, webinaareja, digitaalisia kirjastoja ja muita digitaalisia palveluja.

Yhteystiedot:

kuosmanen_jaakko_200x200oppia.fi / Wakaru Oy
Jaakko Kuosmanen, toimitusjohtaja, puh. 040 728 5870

Majam_ki_Marko_2016_web_3.pngMercuri International Oy
Marko Majamäki, partneri, varatoimitusjohtaja, puh. 0400 413608