Ammattilaiselta ammattilaiselle - Tarinoita yli 200 kouluttajakumppanin verkostolta

Projektipäivät

Microsoft Planner premium-ominaisuuksilla ja Copilot: Projektinhallinnan uusi aikakausi

Microsoft Planner premium-ominaisuuksilla ja Copilot tekevät projektinhallinnasta sujuvaa ja tehokasta, auttaen saavuttamaan tavoitteet nopeammin ja vaivattomammin.

Helppokäyttöisyys etusijalla

Microsoft Planner premium-ominaisuuksilla yhdistää Microsoftin arvostetun projektinhallintatyökalun parhaat puolet ja tekoälyn, tarjoten käyttäjille intuitiivisen ja saumattoman kokemuksen. Plannerin premium-ominaisuuksien avulla voit hallita kaikkia tehtäviäsi keskitetysti, olivatpa ne pieniä tehtävälistoja tai laajoja projekteja.

Plannerin premium-ominaisuudet mahdollistavat työskentelyn juuri sillä tavalla kuin sinä ja tiimisi haluatte, tarjoten monipuolisia malleja, näkymiä ja lähestymistapoja – listoista ja tauluista aikajanoihin ja sprintteihin.

Nyt keväällä 2024 pääsemme jo käytännössä tutustumaan Plannerin uusiin premium-ominaisuuksiin ja Copilotin mahdollisuuksiin. Microsoft kehittää ratkaisujaan jatkuvasti lisäämällä uusia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka pohjautuvat käyttäjäpalautteeseen.

Teamsin uusi Planner -sovellus

Kun luot uuden suunnitelman Teamsin uudistetussa Planner-sovelluksessa, voit valita, luotko perinteisen Planner-suunnitelman vai kattavamman Planner with premium features -suunnitelman (aiemmin nimeltään Project for the Web). Plannerin premium-ominaisuuksien myötä saat käyttöösi tehtävien jaon pää- ja alatehtäviin, monipuolisen aikataulutuksen, tehtävien linkitykset ja resursoinnin. Voit tarkentaa aikataulua Gantt-kaavion avulla.

Omat tehtävät -näkymä

Microsoft Plannerin “Omat tehtävät” -näkymä antaa käyttäjälle kokonaiskuvan kaikista hänen tehtävistään, helpottaen näin päivittäisen ja viikoittaisen työn hallintaa. Tämä näkymä parantaa työtehoa, tarjoten hakutoiminnot, jotka nopeuttavat tehtävien löytämistä ja hallintaa. Se kokoaa tehtävät myös esimerkiksi merkityistä sähköposteista​.

Miten Planner premium-ominaisuuksilla ja Copilot voivat mullistaa työtapasi

Microsoft Copilot, tekoälyavustaja, on suunniteltu tukemaan uusien suunnitelmien luomista, tavoitteiden asettamista, projektin tilan seurantaa ja muutoksiin reagointia projektin edetessä. Copilotin luonnollisen kielen komentojen ansiosta projektinhallinta on entistä helpompaa ja tehokkaampaa, antaen tiimillesi mahdollisuuden keskittyä olennaiseen.

Kuvittele tilanne, jossa projektipäällikön on nopeasti luotava uusi projektiaikataulu useiden sidosryhmien kanssa. Copilot auttaa tehtävien määrittelyssä ja tarjoaa ehdotuksia projektin tehostamiseksi, varmistaen, että voit sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Yhteenveto

Microsoft Planner premium-ominaisuuksilla ja Copilot muodostavat yhdessä käyttäjäystävällisen ja älykkään yhdistelmän, joka tekee projektinhallinnasta sujuvaa ja tehokasta. Riippumatta siitä, kuuluuko tiimisi pieneen yritykseen tai suureen organisaatioon, nämä työkalut auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin ja vaivattomammin.

Odotamme innokkaasti mahdollisuutta esitellä sinulle Microsoft Plannerin premium-ominaisuuksien ja Copilotin tarjoamia uuden aikakauden projektinhallinnan ratkaisuja käytännössä.

Mikko Sorsa
Senior Consultant, Partner
Solu Digital

 

Solu Digital Oy on digitaalisen tiimityön johtava kehittäjä, joka toimittaa ja kehittää tiedonhallinnan ratkaisuja Microsoft-teknologioilla. Vuonna 2011 perustettu yritys on Microsoft Gold -kumppani Suomessa, jonka ratkaisu- ja palveluvalikoima kattaa monipuolisesti modernin tiedonhallinnan tarpeet.


Solu Digital Oy on Projektipäivien tapahtumakumppani. Ilmoittaudu mukaan Projektipäivät -tapahtumaan Helsingin Messukeskukseen 17.–18.9.2024!