Ammattilaiselta ammattilaiselle - Tarinoita yli 200 kouluttajakumppanin verkostolta

Projektipäivät

Thinking Portfolio projektisalkunhallinnan eAcademy-verkkokurssin on suorittanut jo 1000 projektijohtamisesta kiinnostunutta!

Thinking Portfolion tuottama selkokielinen projektisalkunhallinnan verkkokurssin Portfolio Management eAcademy on herättänyt valtavasti kiinnostusta. Maksuttoman kurssin on käynyt suorittamassa jo 1000 projektijohtamisesta kiinnostunutta.

EAcademy oppimisympäristö on maksuton ja kaikille avoin. Salkunhallinnan verkkokurssi on toteutettu käytännönläheisellä otteella.

Verkkokurssin kohderyhmänä ovat päättäjät, projektin omistajat, projektipäälliköt ja muut projekti- ja salkunhallinnasta kiinnostuneet. Kurssista on ollut iloa organisaatioissa, joissa harkitaan tai valmistellaan projektisalkun käyttöönottoa. Se on toiminut hyödyllisenä tietopakettina salkunhallinnan perusteista myös organisaatioissa, joissa projektisalkku on jo käytössä. Moni projektijohtamisesta kiinnostunut on käynyt suorittamassa kurssin vahvistaakseen omaa osaamistaan.

Osallistuja voi käydä kurssista juuri ne osiot, joista hän on kiinnostunut. Kurssikokonaisuus koostuu kolmesta oppitunnista, joista ensimmäinen keskittyy salkkujohtamiseen, toinen projektijohtamiseen ja kolmas projektisalkun käyttöönottoon.

Maksuton verkkokurssi ei ole vaihtoehto sertifioinnille mutta osallistuja voi ladata kaikki osiot suoritettuaan kurssitodistuksen. Se osoittaa, että osallistuja on käynyt kurssin koko sisällön läpi ja suorittanut vaaditut tehtävät. Projektisalkunhallinnan verkkokurssi on saatavilla viidellä kielellä; eAcademyssa on suoritettavana suomen-, englannin-, ruotsin-, saksan ja hollanninkieliset versiot kurssista.

Kurssin suorittaminen kestää tehtävineen noin kaksi tuntia.

Suuren suosion saaneen kurssin pääsee suorittamaan maksutta sivustolla rekisteröinnin jälkeen:

https://eacademy.thinkingportfolio.com/

Kurssin sisällöstä on juuri julkaistu myös Projektisalkunhallinnan handbook PDF-julkaisu

Handbook (PDF) on ladattavissa suomen-, englannin-, ruotsin-, saksan ja hollanninkielisenä.

eAcademy Handbookin pääsee lataamaan tästä


Thinking Portfolio on Projektipäivien tapahtumakumppani. Ilmoittaudu mukaan Projektipäivät -tapahtumaan Helsingin Messukeskukseen 10.–11.10.2023!

Julkaistu Thinking Portfolion blogissa 29.6.2023