Ammattilaiselta ammattilaiselle - Tarinoita yli 200 kouluttajakumppanin verkostolta

Projektipäivät

eAcademy verkkokurssi on maksuton tietopaketti tehokkaaseen projektijohtamiseen

Maksuttoman eAcademy-verkkokurssin on suorittanut jo 1000 projektijohtamisesta kiinnostunutta

Thinking Portfolio haluaa edistää salkunhallinnan osaamista projektiammattilaisten keskuudessa, ja on lanseeranneet kaikille avoimen ja selkokielisen projektisalkunhallinnan verkkokurssin Portfolio Management eAcademyn.

Kaikille avoin oppimisympäristö on maksuton, ja kurssin suorittaminen tehtävineen vie noin kaksi tuntia. Verkkokurssi koostuu kolmesta oppitunnista. Näistä ensimmäisessä keskitytään salkkujohtamiseen, toisessa projektijohtamiseen ja kolmas oppitunti paneutuu projektisalkun käyttöönottoon. Osallistuja voi myös käydä kurssista vain ne osiot, joista on kiinnostunut.

Käytännön projektisalkunhallinta -verkkokurssin kohderyhmänä ovat päättäjät, projektin omistajat, projektipäälliköt ja muut projektijohtamisesta kiinnostuneet.

Kurssi on suoritettavissa viidellä kielellä; suomen lisäksi kurssialusta on luotu englanniksi, saksaksi, ruotsiksi ja hollanniksi.

Kurssin suoritettuaan osallistuja voi ladata kurssitodistuksen merkiksi kaikkien sisältöjen läpikäynnistä ja tehtävien suorittamisesta.

Kurssin pääsee suorittamaan sivustolla rekisteröinnin jälkeen.

Rekisteröidy tästä.


Thinking Portfolio on Projektipäivien tapahtumakumppani. Ilmoittaudu mukaan Projektipäivät -tapahtumaan Helsingin Messukeskukseen 10.–11.10.2023!