Ammattilaiselta ammattilaiselle - Tarinoita yli 200 kouluttajakumppanin verkostolta

myynti

Myynnin kiihdytin!

Näin tavoitteet täyteen ja ylikin

Hyvä myynnin ammattilainen,

Vuoden viimeiset kuukaudet ovat menossa ja aika käy vähiin tämän vuoden tavoitteiden täyttämiseksi. Paine on kova. Tekemistäsi mitataan vain saavutettujen tavoitteiden pohjalta. Oletko päässyt tavoitteisiin, ylittänyt ne vai jo luovuttanut niiden osalta?

 

Luovuttaminen nyt vuoden viimeisellä neljänneksellä ja valmistautuminen seuraavan vuoden aloittamiseen on sama kuin koripallojoukkue ei saapuisi enää kentälle viimeiselle neljännekselle. Oletko nähnyt sitä tapahtuvan? Tuskinpa.

 

Olen valmentanut vuosien kuluessa johdonmukaisesti yrityksiä, johtoa, yritysten omistajia ja myyntiä huomaamaan, ettei koskaan ole ole liian myöhäistä saavuttaa asetettuja tavoitteita. Jos olet jo nyt ajatellut, ettei tavoitteisiin päästä niin tuskin pääsetkään. Toimit juuri sen mukaan mitä ajattelet.

 

Kun muutat ajattelua niin, että vielä se on mahdollista niin malli tarttuu koko myyntitiimiin ja muuhunkin henkilöstöön. Ja kun vielä teette oikeita asioita oikeaan aikaan niin teillä on vielä tänä vuonna erinomaisen hyvä mahdollisuus saada lisää kauppaa, saavuttaa tavoitteet, tehdä lisää tulosta ja rahaa!

 

Tehdäksesi sen, sinun on 100%:sti sitouduttava oikeaan tekemiseen. Samalla innolla ja sisukkuudella kuten aloitat aina uuden vuodenkin.

 

Julkaisin valmennuksen vuoden lopun ja ensi vuoden alun myynnin kiihdyttämiseen. Sieltä saat yli 10 strategiaa. Samalla työmäärällä parempi tulos. Pääset tutustumaan valmennukseen TÄSTÄ.

 

Aloita nyt paneutumalla tähän valmennukseen. Katso strategiat läpi löytääksesi viimeisten hetkien mahdollisuudet, kuinka voit nopeuttaa ja lyhentää myyntisykliä ja tehostaa myyntiä huippusuorituksiin. Valitse niistä niin monta kuin haluat.

 

Sitten! Just Do It! Heti!

 

Voit siis istua alas ja olla tekemättä mitään. Keskittyä pikkujouluihin, annat ajankulua, pelaat loppumattomia toimistorutiinipelejä jne…

 

TAI voit lopettaa vuoden huipputuloksiin ja aloittaa uusi vuosi ilotulitukseen!

 

Varmista 2021 menestys Huippumyyntivalmennuksella. Nyt marraskuun loppuun vain 49,- €. Liity mukaan TÄSTÄ!

 

Mitä teetkin niin lähtölaskenta loppuvuoteen on menossa koko ajan.

 

Tutustu myös valmennuksen esittelyvideoon tästä

 

Huippumyyntiterveisin,

Veli Inget
Huippumyyntivalmentaja