Ammattilaiselta ammattilaiselle - Tarinoita yli 200 kouluttajakumppanin verkostolta

IT-palvelujohtaminen, Yleinen

ITIL 4 jatkokurssit ovat täällä!

Wakaru aloittaa ensimmäisenä Suomessa maailman suosituimman palvelunhallinnan viitekehyksen, ITIL:n, uusimman version jatkokurssit. Versiota 3 paljon opiskelleille pidettiin marraskuun alussa siirtymäkurssi, joka sai erittäin hyvän vastaanoton. Palautteiden perusteella kurssin kokonaisarvosana oli 4,67 (asteikolla 1-5) ja kurssia kommentoitiin erittäin onnistuneeksi!

Lari ja tyytyväiset kurssilaiset marraskuussa

ITIL 4 Create , Deliver and Support -kurssi starttaa joulukuussa

Seuraava askel uuden sisällön hyödyntämisessä ovat yksittäiset jatkokurssit. Ensimmäisenä tarjolle tulee Create , Deliver and Support -kurssi, jonka ensimmäinen toteutus järjestetään joulukuun alussa Helsingissä.

Kurssilla opitaan mm.

  • Miten organisoida työtä mm. hallitsemalla työjonoja
  • Miten luodaan kulttuuria tiimitasolla ja koko organisaatiossa
  • Kuinka hallita ja kehittää työvoimaa ja sen osaamista
  • Miten mallintaa arvovirtoja työn organisoimiseksi ja johtamiseksi
  • Miten hyvin tämä automaatiota, informaatiota ja teknologiaa palveluiden tuottamisessa

Odotuksissa kaikista ITIL-kursseista suosituin

Kurssi keskittyy siis palvelun arvoketjun ytimeen, kattaen aktiviteetit Suunnittele ja ota käyttöön (Design and transition), Hanki/rakenna (Obtain and build) sekä Toimita ja tue (Deliver and support). Nämä kattavat merkittävän osan keskeisistä palvelunhallinnan tehtävistä ja ennustammekin tästä kaikista jatkokursseista suosituinta. Kurssi sopii kaikille palveluiden suunnitteluun, rakentamiseen, testaamiseen, tuotantoon siirtoon, toimittamiseen ja tukemiseen osallistuville.

Lue lisää kurssista ja ilmoittaudu!

Lisätietoa ITIL 4 jatkokurssien sisällöstä saat katsomalla aiheesta pidetyn webinaarin tallenteen täältä

Kurssi on saatavana myös asiakaskohtaisena toteutuksena.

Tervetuloa kurssille!

Terveisin
Lari Peltoniemi ja Jani Iivonen, Wakaru

Wakaru tarjoaa vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä ja teknologiapalveluita asiakkaidemme liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Vuosittain valmennamme yli 2500 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi. Olemme sertifioitu ja hyväksytty (ATO) koulutusorganisaatio. Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen.