Ammattilaiselta ammattilaiselle - Tarinoita yli 200 kouluttajakumppanin verkostolta

myynti, Myynti ja markkinointi

Unohtakaa vuoden 2020 tavoitteet (kyllä, olemme tosissamme)

Hyvä myynnin ammattilainen,

uudet tavoitteet eivät tuo uusia tuloksia. Uudet toiminnan, tekemisen ja käyttäytymisen mallit tuovat!

Taas ensi vuodelle yritykset ovat asettaneet uudet tavoitteet, pitäen sisällään mm. liikevaihdon kasvun ja sehän tulee myynnin kasvun kautta.

Ei riitä, että myynnin vetäjä vuoden ensimmäisessä palaverissa sanoo, että ”lisää myyntiä poijjaat ja tästä suoraan tavoitteita kohti.” Suurella todennäköisyydellä sama meno jatkuu ja tuloksethan ovat tiedossa.

Koska jos teet niin kuin olet aina tehnyt niin saat sitä mitä olet aina saanut.

Siis jotakin täytyy muuttaa ja pysyvästi. Tässä lääkkeet myynnin osalta.

Huippumyynti Akatemia tarjoaa Huippumyyntivalmennuksen, joka auttaa myyntiä muuttamaan ja kehittämään toimintaa pitkäkestoisen valmennuksen avulla uudelle kasvun uralle. Ei tarvitse siis huolehtia tavoitteista – jos voitte muuttaa myynnin käyttäytymistä ja tapoja niin tulokset tulevat itsestään niiden avulla.

Tehtäväni ja intohimoni on auttaa yrityksiä ja myynnin parissa olevia parantamaan ja kasvattamaan myyntiä. Ja sehän tulee sen ammatillisen osaamisen nostamisen kautta. Vaikka ollaankin digimaailmassa ja nautitaan inbound-markkinoinnin tuomista ns. kuumista asiakkaista niin se ei vähennä yhtään myyjän ammatillisen osaamisen tarvetta ja taitoa viedä luottamusta herättävästi myyntineuvottelua eteenpäin kohti aitoa win-win -tilannetta.

Sitä varten olen tuonut kaikkien helposti saataville ja digiaikana luonnollisesti netissä 24/7 olevan Huippumyyntivalmennuksen. Lähtökohta siinä on se, että ensin myyntiprosessi täytyy ymmärtää ja sisäistää. Ja sen jälkeen sitä onkin helpompi lähteä kehittämään ja parantamaan vaihe vaiheelta. Sama asia kuin esim. urheilussakin: tekniikan osatekijät täytyy olla kunnossa ja se vasta takaa kokonaisuudessaan hyvän suorituksen. Unohtamatta psykologista puolta ja oikeaa asennetta, joilla noustaan sitten huippujen joukkoon.

Jos olette tosissanne ja haluatte tietää enemmän miten Sales 3 Huippumyyntivalmennus™ 24/7 auttaa niin voitte aloittaa sen vaikka heti. Investointi valmennukseen nyt vuoden loppuun asti erikoishintaan.

Katso tästä kaikki valmennuksemme ja ilmoittaudu mukaan!

 

Think Different,
Veli

Kirjoittaja Veli Ingetillä on yli 25 vuoden kokemus myynnistä ja huippuvalmennuksesta.