Ammattilaiselta ammattilaiselle - Tarinoita yli 200 kouluttajakumppanin verkostolta

Projektipäivät

Kuinka valitaan oikea Microsoft-tuote?

Kuinka valitaan oikea Microsoft-tuote?

Microsoft käyttää vuosittain noin 10 miljardia dollaria tuotekehitykseen ja palvelee vuosittain miljoonia yritysasiakkaita. Tästä yhtälöstä syntyy planeetan laajuinen ekosysteemi, joka varmasti tarjoaa jokaiselle jotakin.

Itse asiassa Microsoftin tarjoama on niin valtaisa, että kysymys on jopa runsaudenpulasta. Microsoft toki ohjeistaa ratkaisuidensa käyttöönottoon ja valintaan, mutta usein hyvin yleisellä tasolla.

Esimerkiksi projektinhallinnan ratkaisuissa ja myynnin ohjauksessa aste-erot ovat pieniä mutta lopulta ratkaisevia. Tosiasiassa monetkaan yritykset eivät nimittäin toimi aina suoraviivaisesti vaikkapa siten, että ensin on myyntivaihe, josta seuraa projektinhallinnan vaihe, vaan nämä pyrinnöt limittyvät ja sekoittuvat toisiinsa. Mikä järjestelmä on tällöin paras ratkaisu?

Juuri omaan liiketoimintaan sopivan Microsoft-tuotteen tai ratkaisun valinta käy varmimmin osaavan kumppanin avulla. Innofactor on toteuttanut menestyksellisesti yli 100 käyttöönottoa. Innofactorin Microsoft-ekosysteemin syvällinen osaaminen syntyy tiiviistä yhteistyöstä Microsoftin kanssa sekä Suomessa että globaalisti. Innofactorin asiantuntijuus perustuu osaamisen sertifiointiin ja laajaan kumppaniverkostoon Suomessa ja maailmalla.

Oikean valinnan tekeminen asiakkaan puolesta on kuin digitaalista räätälintyötä. On tunnettava asiakkaan liikkeitä ja toimintaa, ymmärrettävä mistä kaulus mahdollisesti kiristää ja millainen kuosi käy liiketoiminnan luonteeseen.

Oikean Microsoft-kumppanin merkitys kasvaa entisestään silloin, kun liiketoiminta kasvaa tai muuttuu. Tällöin asianmukaiset korjaukset valittuihin ratkaisuihin voidaan tehdä nopeasti ja ydinliiketoimintaa tukien.

Ville Vakkilainen
Ville Vakkilainen työskentelee Innofactorilla projektin- ja projektisalkunhallintajärjestelmistä vastaavana johtajana.

Mikko Nurmi
Mikko Nurmi työskentelee Innofactorilla Microsoft Dynamics -tuotteiden ratkaisumyyjänä.

Webinaari

Innofactor järjestää webinaarin pe 31.8.2017 klo 9:00 – 10:00 otsikolla Dynamics 365 for Operations, PSA ja Project Online – miten valitsen itselleni sopivimman? Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan!