Ammattilaiselta ammattilaiselle - Tarinoita yli 200 kouluttajakumppanin verkostolta

Projektipäivät

Projektipäivät 2017 – sisältökysely

Projektipäivät 2017 – sisältökysely

Projektipäivien ohjelman valmistelut on aloitettu. Projektipäivien sisältö rakennetaan täysin osallistujien ehdoilla ja toiveiden perusteella. Ennen kuin päätämme tämän vuoden seminaarikokonaisuudet, haluamme haastaa juuri Sinut kysymyksellä: Mitä sisältöä haluaisit ehdottomasti olla näkemässä ja kuulemassa Projektipäivillä 2017?

Toivomme, että voisit mainita muutamia seminaarikokonaisuuksia, joita Projektipäivien ohjelmassa tulisi ehdottomasti olla!

Vastaaminen vie aikaa 1-3 minuuttia. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme kolme vapaalippua Projektipäiville. Lippu oikeuttaa osallistumaan Projektipäivien molempiin päiviin. Voittaja voi käyttää lipun itse tai antaa esimerkiksi kollegalle.

Pyydämme sinulta ajatuksia siitä, millä pääotsikoilla Projektipäivillä tulisi järjestää ½ päivän seminaareja (jokaisessa seminaarissa on kolme puhujaa). Emme hae yksittäisten esitysten aiheita, vaan seminaarikokonaisuuksien otsikoita. Vastausaika on päättynyt!

KIITOS KAIKILLE VASTANNEILLE!