Ammattilaiselta ammattilaiselle - Tarinoita yli 200 kouluttajakumppanin verkostolta

Projektipäivät

Solu 365 tuo tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä projektinhallintaan

Solu 365 automatisoi projektinhallinnan, tehostaa työryhmätyöskentelyä ja parantaa tiedonhallintaa sekä tietoturvaa. Useat eri organisaatiot hyödyntävät työkalua menestyksekkäästi.

Projektinhallinta voi olla haastavaa, kun tiedot ovat hajallaan eri työkaluissa. Solu 365 -työkalu yhdistettynä Microsoft 365:een ja Teamsiin tarjoaa kattavan automaatioratkaisun, joka tehostaa projektinhallintaa ja parantaa tiedon hallittavuutta, löydettävyyttä ja läpinäkyvyyttä.

Työkalu on suunniteltu yksinkertaistamaan ja nopeuttamaan projektien luontiprosessia, jolloin projektipäälliköt voivat keskittyä olennaisiin tehtäviin.

Solu 365 on osoittautunut monipuoliseksi ja tehokkaaksi ratkaisuksi eri organisaatioiden projektinhallinnassa ja dokumentinhallinnassa.

Mobiilia projektityöskentelyä Turun kaupungilla

Turun kaupunki tarvitsi luotettavan kumppanin korvaamaan vanhan projektityökalun ja varmistamaan uuden ratkaisun sujuvan toiminnan. Solu 365 tarjosi organisoidun ja tietoturvallisen tavan hallita projekteja ja kirjata tunteja. Tämä oli merkittävä parannus kaupungin IT-palveluille, sillä se varmisti, että kaikki projektit ja niihin liittyvät tiedot olivat aina saatavilla ja helposti hallittavissa.

”Nyt kaikki tosiaan toimii paikka- ja laiteriippumattomasti, eli työn tekemisestä on tullut tietyllä tapaa joustavampaa. Nykyään automatiikka tekee monta asiaa, jotka ennen itse piti tehdä useaan eri paikkaan, eli tietyllä tapaa siihen työhön menevä aika on vähentynyt ja helpottunut”, kertoo Turun kaupungin IT-palveluiden projektipäällikkö Esa-Ville Vanhatupa.

Solu 365 tehosti Turun kaupungin projektinhallintaa merkittävästi mahdollistamalla selkeän ja tehokkaan työskentelyn sekä tiedonhallinnan Microsoft Teams -ympäristössä.

Solu 365 sujuvoittaa Ammattiliitto Pron ryhmätyöskentelyä

Ammattiliitto Pro otti Solu 365 -työkalun käyttöön kehittääkseen ryhmätyöskentelyään ja tehostaakseen sisäistä viestintää. Office 365 -pohjainen ratkaisu mahdollisti tehokkaan kommunikaation ja dokumentinhallinnan luomalla Teams-ryhmiä ja ad hoc -tiimejä. Tämä tuki uutta toimintatapaa, jossa koko henkilöstö toimi yhtenä tiiminä.

Tallennuspaikat, tietorakenteet, pääsynhallinta ja tiedon jakaminen suunniteltiin keskitetymmin hallittaviksi. Tämän ansiosta oikean tiedon löytäminen perustuu organisaation omaan käsitteistöön ja metatietoihin, mikä tehostaa tiedonhakua ja parantaa tiedonhallintaa.

Solu 365 -ratkaisun avulla Ammattiliitto Pro pystyi keskittämään viestinnän Teamsiin, mikä paransi tiedon jakamista ja vähensi sähköpostien käyttöä. Tämä paransi heidän työskentelyään kaikkien tiimin jäsenten ollessa aina ajan tasalla ja pystyessä jakamaan tietoa tehokkaasti.

Mobiiliystävällinen Solu 365 tukee NRC:n liiketoimintaa

NRC Group tehosti projektityöskentelyään Solu 365 -ratkaisun avulla. Työkalu mahdollisti paremman projektinhallinnan, mikä johti tehokkuuden kasvuun ja projektien sujuvampaan toteutukseen.

Solu 365 auttoi NRC Groupia keskittämään projektinhallinnan ja parantamaan dokumentinhallintaa tarjoamalla mobiilikäyttöisen ja kustannustehokkaan ratkaisun. Tämä paransi heidän projektinhallintaansa ja auttaa varmistamaan, että kaikki projektit pysyvät aikataulussa ja budjetissa.

NRC-konsernin IT Service Manager Ann Heinonen toteaa, että Solu 365 -työkalu tarjoaa merkittävää apua myös laajemmassa mittakaavassa: ”Mitä paremmin meidän porukkamme osaa sitä Teamsiä käyttää tämän ratkaisun takia, niin he pystyvät hyödyntämään sitä myös muussa työskentelyssään, että se on aina vaan plussaa kaikki mitä he oppivat siitä miten he käyttävät Teamsiä.”

Projektien helppo luominen ja hallinta

Solu 365 automatisoi projektien ja niihin liittyvien työryhmien luomisen. Projektipäällikkö voi luoda uuden projektin Project for the Web -ympäristöön ja Planneriin premium-ominaisuuksilla sekä Teamsiin muutamalla klikkauksella.

Luontiprosessi sisältää myös automaattisesti luodut Teams-kanavat, kansiorakenteet ja dokumenttipohjat, jotka noudattavat organisaation käytäntöjä ja nimeämis- sekä tallennuskäytäntöjä.

Turvallinen ja läpinäkyvä tiedonhallinta

Automaatiotyökalu Solu 365 parantaa tietoturvaa ja läpinäkyvyyttä rajoittamalla ulkopuolisten käyttäjien pääsyä tiimeihin, joissa tieto sijaitsee oikeassa paikassa oikeiden henkilöiden saatavilla.

Reaaliaikainen portfolionäkymä Teamsiin ja Microsoft 365 -ryhmiin helpottaa omistettujen ryhmien hallinnointia ja varmistaa, että tieto on helposti löydettävissä ja hallittavissa​.

Tehostettua tuntikirjausta ja resurssienhallintaa

Solu 365 -ratkaisuun voi tarvittaessa sisältää myös sähköisen tuntikirjaussovelluksen, joka hakee automaattisesti tietoa Microsoftin projektiympäristöistä. Käyttäjät voivat kirjata tuntinsa heti projektin ja siihen liittyvien resurssien luomisen jälkeen. Tämä vähentää manuaalisen työn määrää ja inhimillisten virheiden riskiä, jolloin työntekijät voivat keskittyä muihin työtehtäviin​.

Parempaa projektinhallintaa automaation avulla

Solu 365 on kattava työkalu, joka yksinkertaistaa ja tehostaa projektinhallintaa automatisoimalla projektien ja työryhmien luontiprosesseja. Se parantaa tietoturvaa, tiedon löydettävyyttä ja läpinäkyvyyttä, samalla vähentäen manuaalisen työn määrää ja inhimillisten virheiden riskiä.

Työkalu on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten organisaatioiden tarpeisiin ja auttamaan niitä saavuttamaan parempia tuloksia sujuvamman, tehokkaamman, ja turvallisemman projektinhallinnan ja dokumentinhallinnan avulla.

Ota yhteyttä ja varaa demo nähdäksesi, miten Solu 365 voi tehostaa organisaatiosi projektityöskentelyä!

Henry Scheinin
Johtava konsultti, Partner
Solu Digital

 

Solu Digital Oy on digitaalisen tiimityön johtava kehittäjä, joka toimittaa ja kehittää tiedonhallinnan ratkaisuja Microsoft-teknologioilla. Vuonna 2011 perustettu yritys on Microsoft Gold -kumppani Suomessa, jonka ratkaisu- ja palveluvalikoima kattaa monipuolisesti modernin tiedonhallinnan tarpeet.

Solu Digital Oy on Projektipäivien tapahtumakumppani. Ilmoittaudu mukaan Projektipäivät -tapahtumaan Helsingin Messukeskukseen 17.–18.9.2024!